Tula Yogastudio Westerpark – Amsterdam

Welkom in TULA Westerpark. Een laagdrempelige yogastudio, gevestigd in de leuke Spaarndammerbuurt.

Onze energieke crew bestaat uit gecertificeerde yogadocenten die hun passie voor yoga met iedereen willen delen. Wij richten ons zowel op actieve als meditatieve vormen van yoga, waarover je hier meer kunt lezen. Onze lessen zijn onderverdeeld in verschillende niveaus, maar zijn toegankelijk voor iedereen. Je hebt geen sportieve achtergrond nodig om met yoga te beginnen en je hoeft echt niet lenig of spiritueel te zijn. Een ‘open mind‘ en een yogamatje is voldoende. Het yogamatje regelen wij zelfs voor je.

Wij vinden persoonlijke aandacht enorm belangrijk en daarom beperken wij het aantal studenten per les tot maximaal 14. Hierdoor kunnen we ons volledig focussen op de studenten en hun helpen in hun practice te groeien. Omdat we in kleine groepjes werken is het verstandig om je plekje vooraf te reserveren.

Naast de docenten hebben we een geweldig team van vrijwilligers die iedereen verwelkomen in de studio en zorgen voor de welkome en gastvrije sfeer. Lijkt het je leuk om eens of twee keer per week in TULA te helpen als host? Dan kun je ervoor kiezen om Karma Yogi te worden. In ruil voor yogalessen mag je dan iedereen verwelkomen, registreren en voor de thee zorgen.

De locatie van TULA Westerpark