Je eerste bezoek

Met de volgende informatie hopen we je een antwoord te geven op alle veelvoorkomende vragen. Als je toch nog andere vragen hebt, voel je vrij om ons te bellen of te mailen. We helpen je graag verder. Lees voor alle duidelijkheid ook onze algemene voorwaarden.

Welke les moet ik kiezen?

Lees voor een beschrijving van de verschillende stijlen de pagina stijlen, hier kun je een stijl uitkiezen die jou het meeste aanspreekt. Daarnaast organiseren we meerdere keren per jaar we beginnersworkshops. Houd hiervoor onze agenda goed in de gaten.

Ben je eenmaal een TULA yogi dan mag je op iedere locatie lessen volgen. Dit geeft je nog meer keuze uit ons lesaanbod.

Hoe werkt het reserveren en annuleren?

Reserveer je matje online! Wij reserveren jouw matje echt, dus mocht je toch niet kunnen, geef dit op tijd aan (8 uur van te voren). Dan kunnen wij je matje nog aan iemand anders beloven.

Annuleringen binnen de 8 uur worden voor het volledige bedrag in rekening gebracht. Als je binnen 8 uur voor aanvang annuleert of niet komt opdagen is dat een Late Cancel. De desbetreffende les wordt dan afgeboekt van je rittenkaart. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden.

Zorg ervoor dat je in ieder geval 10 minuten van tevoren binnen bent, zodat we de les op tijd kunnen beginnen.

Yogamatten

We hebben matten beschikbaar in TULA, maar voel je vrij om je eigen kleur mee te nemen! Maak je matje na gebruik weer schoon, zodat de volgende persoon een fris matje heeft.

Welke kleding moet ik dragen

Draag lichte kleding waar je je gemakkelijk in kunt bewegen tijdens actieve lessen. Volg je een ontspannen les dan kunnen wijdere kleren ook heerlijk comfortabel zitten. Draag vooral kleren waar jij je fijn in voelt. Het is geen modeshow. Yoga wordt daarnaast voornamelijk op blote voeten beoefend, maar sokken worden getolereerd. Voor de yin yoga, restorative en yoga nidra lessen worden sokken zelfs aangeraden.

We hebben kleedkamers om je te verlossen van je dagelijkse kloffie.

Kan ik vooraf eten en drinken

Vermijd met een volle maag naar een les te komen, maar honger jezelf ook niet uit! Je hebt energie nodig voor yoga. Probeer 30 minuten voor de les niet meer te drinken. Onze heerlijke thee staat voor je klaar na de les!

Hygiëne

Kom schoon en fris 🙂 Neem je handdoek mee als je goed bent in zweten! Houd je in met overmatige bestuiving van parfum. Het is geen speeddate sessie! Adembenemend ruiken is niet fijn voor je toekomstige yoga partner.

Stilte

Op het moment dat je binnen bent in TULA is het me-time, dus zet je mobieltje uit.

Wees rustig voordat de les begint, zodat we allemaal geconcentreerd kunnen starten. Sommige mensen hebben behoeft aan een kleine persoonlijke meditatie voor de les, respecteer dit aub.

Verantwoordelijkheid

Informeer altijd de docent als je een blessure hebt of zwanger bent. Luister naar je eigen lichaam en ga nooit te ver!!

Wanneer je deelneemt aan een les, sessie of workshop ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van TULA.

Privacy & persoonsgegevens

TULA bewaart alleen persoonsgegevens die nodig zijn om een account aan te maken in het reserveringssysteem Fitmanager. Dit zijn: naam en mailadres. In het geval van members waarvan de betaling per automatisch incasso gaat bewaart Fitmanager de bankgegevens. Als sporter kun je er zelf voor kiezen om meer informatie in je account op te nemen.

De bewaarde gegevens worden in geen enkel geval gedeeld met derde partijen. Wanneer iemand zes maanden niet actief is geweest bij TULA wordt zijn/haar account verwijderd. Op verzoek kunnen we een account eerder verwijderen.