Trainingen

Ter ondersteuning van je yoga practice bieden we diverse trainingen aan. Dit zijn in-depth trainingen voor iedereen die verdieping zoekt of yogadocent wil worden. We werken alleen met ervaren docenten die reeds hun sporen hebben verdiend en als geen ander weten hoe ze studenten moeten begeleiden, motiveren en inspireren.

Niet alle trainingen zijn aangesloten bij de Yoga Alliance, omdat we van mening zijn dat dat een vrij nutteloos keurmerk is en niks zegt over de kwaliteit van een training. Wij laten graag onze docenten en hun curriculum de kwaliteit van de training bepalen.

In TULA richten we ons op kwaliteit en niet op kwantiteit, want we willen dat iedereen zelfverzekerd kan zeggen dat ze een training bij ons hebben gevolgd. Dit is ook de reden dat er nooit meer dan 20 deelnemers per training worden toegelaten. Persoonlijke aandacht en begeleiding vinden we bijzonder belangrijk.

Hieronder vind je alle trainingen die momenteel zijn ingepland. Wanneer de beschrijving in het Engels is betekend dit dat de training ook in het Engels wordt gegeven. Mocht je vragen hebben over de trainingen, inschrijfmethodes of iets anders, aarzel dan niet op ons te mailen via hello@tula-amsterdam.nl