Tula Yogastudio Bos en Lommer

Welkom bij Tula – Bos & Lommer. Een frisse en heldere yogastudio gelegen aan het Bos en Lommerplantsoen. Vanuit deze lichte studio kijk je prachtig uit over het plantsoen en ervaar je de rust van de natuur.

In deze studio vind je zoals in alle Tula studio’s de stijlen Yin, Vinyasa en Ashtanga en nu ook Aerial Yoga! De hoge plafonds zijn perfect geschikt om heerlijk in de doeken te hangen, zowel actief als passief.

Ons professionele team van docenten staat voor je klaar om je te begeleiden in jouw practice en om dit zo goed mogelijk te doen houden we de groepen klein. Deze persoonlijke aandacht komt helemaal tot uiting door de vriendelijke hosts die je verwelkomen en zorgen voor een lekker kopje thee na de les. Lijkt het je leuk om eens of twee keer per week in Tula te helpen als host? Dan kun je ervoor kiezen om Karma Yogi te worden. In ruil voor yogalessen mag je dan iedereen verwelkomen, registreren en voor de thee zorgen.

De twee studio’s zijn niet alleen heerlijk voor de yogalessen, maar kunnen ook dienen als locatie voor je vergadering of presentatie. De materialen en ruimtes zorgen al voor de benodigde rust, concentratie en inspiratie, waardoor ze ideaal zijn voor diverse bijeenkomsten. Informatie hierover vind je op de site van Serotonin, onze partner in zaalverhuur. Net zoals Tula vindt Serotonin het ontzettend belangrijk dat we bewust met mensen, materialen en producten omgaan.

We zien je graag binnenkort in onze studio!

Locatie van TULA Bos en Lommer