Over Tula

TULA kent twee yoga studio’s: TULA Westerpark en TULA Bos en Lommer.

TULA is voortgekomen uit het idee dat yoga goed kan zijn voor iedereen. We zagen jonge kinderen baat hebben bij de lichaamsbeweging en concentratie. Ouderen bij het soepel blijven en mensen met burn-out klachten zagen we sneller herstellen. Iedereen kan een reden hebben om aan yoga te doen, al is het puur om even lekker voor jezelf bezig te zijn.

Het soort studio dat we voor ogen hadden was studio waar veel aandacht is voor de individuele student en waar iedereen zich fijn en welkom voelt. Professionaliteit moet in perfecte harmonie zijn met gastvrijheid en toegankelijkheid. Daarom zul je in Tula altijd een host zien die je verwelkomt en staat er verse thee voor je klaar als de les afgelopen is. Dit warme gevoel, naast de professionaliteit van onze docenten, is de kracht van TULA.

Met onze introductie aanbieding stimuleren we mensen om yoga eens uit te proberen. We zien dat veel yogi’s na deze 5 lessen wel door hebben dat het fantastisch is en dat de vooroordelen niet kloppen. Het zweverige imago wat er soms nog heerst over yoga hebben we helemaal afgestoft en heel down-to-earth en fris weer teruggezet – zonder de oude tradities en ideeën uit het oog te verliezen.

Dus als je ook eens yoga wilt proberen; kies de les die je het meeste aanspreekt met behulp van ons schema en volg een les. Praat met de mensen in de studio en merk dat het allemaal niet zo eng is. Dat lang niet iedereen super lenig is en dat alle soorten mensen lessen volgen in TULA. We staan open voor iedereen en we zijn er om jou te begeleiden in je practice. Misschien dat je de yoga-vibe zelfs meeneemt buiten de studio.

Welke weg we op gaan met TULA?

Dat TULA landelijk bekend komt te staan om de fijne studio’s waar geweldig les wordt gegeven. Maar dat het veel meer is dan een yogastudio – een ontmoetingsplek, een studio om jezelf te zijn en een plek om er voor jezelf te zijn. Daarnaast willen we een gerenomeerd opleidingscentrum worden waar (aspirant) yogadocenten graag naartoe reizen om zich te scholen en te ontwikkelen. Dat yogadocenten er trots op zijn dat ze zijn opgeleid in TULA

Tot binnenkort!


#FINDYOURBALANCE

Geloof ons, yoga is toegankelijk voor iedereen. Het komt neer op het vinden van de juiste yogastudio voor jou. Je hoeft niet de nieuwste outfits te hebben of jarenlange ervaring. Het enige wat je nodig hebt is een ‘open mind’ en een matje, laten we daar beginnen. Geen oordelen – gewoon je eigen yoga buurtstudio waar we je de practice geven die je verdient.En het matje? Die hebben wij voor je klaar liggen.

E-mail: hello@tula-amsterdam.nl