Algemene Voorwaarden

Lees aub deze algemene voorwaarden aandachtig. Het gebruik van de studio en de aankoop van lessen is onderhevig aan deze voorwaarden. Door lessen te volgen gaat eenieder akkoord met deze voorwaarden.

Tula behoudt het recht om deze regels aan te passen en te wijzigen wanneer nodig. Zulke wijzigingen worden gepubliceerd op deze pagina en zijn bindend voor studenten.

Betalingen

Alle lessen moeten vooraf betaald worden en studenten gaan akkoord met de 8-uurs annuleringsrestrictie (late annuleringen zullen in rekening gebracht worden). Helaas is er geen gratis introductieles, maar een leuke introductieaanbieding voor nieuwe studenten.

​Een membership kan alleen worden beëindigd na drie maanden van aankoop. Dit behoort te gebeuren door een mail te sturen naar hello@tula-amsterdam.nl.

Voor gekochte kaarten en abonnementen is geen geld terug te vragen.

Prijzen

De prijzen zijn zoals vernoemd op deze website. Tula behoud zich het recht deze prijzen aan te wijzigen. Studenten met een membership krijgen twee maanden voor de prijswijziging een melding.

Membership

In Tula zijn er drie soorten memberships; het automatisch doorlopende membership, het jaar membership en het gasten membership.

Met ieder Tula Membership kun je dagelijks yogalessen volgen. Welke lessen je mag volgen hangt af van het soort membership. Kijk dit eerst hier goed na voordat je een membership afsluit. Er geldt een maximum van één (1) yoga les per dag.

Memberships zijn persoonsgebonden en kunnen niet worden overgedragen aan een andere student.

De minimale duur van een doorlopend membership is 3 maanden.

Je kunt je doorlopend membership op z’n vroegst na 3 maanden via e-mail opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van 2 (twee) weken.

Je kunt je doorlopende membership voor één (1) volledige membershipmaand pauzeren met inachtneming van een opzegtermijn van 2 (twee) weken.

Het jaar membership en het gasten membership zijn niet te pauzeren.

Rittenkaarten

Rittenkaarten zijn persoonsgebonden en kunnen niet worden overgedragen aan een andere student. Rittenkaarten kunnen niet verlengd worden.

Giftcards

Een giftcard kan zowel online als in Tula verkregen worden. Het is één van de leukste cadeaus die je iemand kunt geven.

Een giftcard kan tot 12 maanden na aankoop ingeleverd worden door de gelukkige.

Als er lessen, rittenkaart of memberships worden verkregen door de giftcard geld hier de betreffende looptijd voor.

De waarde van de giftcard staat altijd duidelijk op de giftcard en kan niet voor andere producten, diensten of geld worden ingeleverd.

Timing

Uit respect naar de docent en andere studenten vragen we dat je minimaal tien minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. In het geval dat je te laat bent heb je de kans dat we jouw matje vergeven aan iemand die aan het wachten is op een matje of dat de deur dicht is en je niet meer mee kunt doen met de les.

Voor alle lessen geld dat wie het eerst is dat die als eerst de les in mag. Om er zeker van te zijn dat je mee kunt doen aan een les adviseren we een matje te reserveren via ons online reserveringssysteem.

Een student die regelmatig niet op komt dagen na een matje te hebben gereserveerd wordt uitgesloten van online reserveren.

Annuleringen lessen

Als je binnen 8 uur voor aanvang annuleer of niet komt opdagen is dat een Late Cancel.

De desbetreffende les wordt afgeboekt van je rittenkaart.

​Een les wordt geannuleerd bij nul of één student. Het minimum aantal studenten voor een les is twee.

Annuleringen workshops

Workshops kunnen tot 1 week voor de geplande workshop kosteloos per e-mail geannuleerd worden. Bij annuleringen binnen 7 dagen voor de geplande workshop wordt geen inschrijfgeld terugbetaald.

Gezondheid

Studenten met een lage/hoge bloeddruk en/of hart aandoeningen worden geadviseerd niet deel te nemen aan de actieve yogalessen, tenzij ze een schriftelijke toestemming hebben van een arts. In geval van twijfel moet de student een dokter raadplegen. Studenten moeten ten alle tijden de studio melden dat er gezondheidsproblemen zijn.

Persoonlijke bezittingen

Vanwege veiligheidsoverwegingen adviseren we om waardevolle bezittingen te plaatsen op een veilige plek, waaronder ook de kast en koven in de studio’s vallen. In TULA Bos en Lommer zijn er kluisjes voor kleine zaken zoals portemonnees en telefoons.

Tula, de hosts en de docenten zijn nooit aansprakelijk voor verlies of beschadiging van persoonlijke bezittingen.

Kleding

Student wordt gevraagd om zich gepast te kleden zodat de zedigheid ten alle tijde wordt bewaard tijdens het beoefenen van yoga in de lessen. Ondergoed, strings, zwemkleding etc. worden niet beschouwd als gepaste kledij.

Tula is een schoenvrij gebied. Al het buiten schoeisel moet worden geplaatst in ons schoenenrek.

Veiligheid

Omdat iedereen op blote voeten loopt is alles wat breekbaar is en scherven kan voortbrengen uitgesloten van toegang tot de studio’s.

​De Tula crew heeft ten alle tijde het recht om iemand toegang tot de studio te weigeren.

Hygiëne

Eten is niet toegestaan in de studio’s.

​Studenten mogen niet blootvoets door de studio wandelen wanneer ze last hebben van voetschimmel of andere besmettelijke voet aandoeningen.

Persoonlijke hygiene vinden we belangrijk. Overheersende luchtjes, zowel zweet als parfum, worden niet gewaardeerd. De Tula crew kan je hier op aanspreken en vragen dit te verhelpen.

Verantwoordelijkheid Statement

Noch Tula, noch de docenten of host zijn verantwoordelijk voor blessures of aandoening bij studenten. De student moet ten alle tijde de docent juist informeren over medische beperkingen of klachten. Wanneer er gezondheidskwesties zijn raden we aan een dokter te raadplegen. Wanneer je tijdens de yogales pijn voelt opkomen, stop dan met de oefening en licht de docent in.

Wanneer er vragen, klachten of opmerkingen zijn kan dit gemaild worden naar hello@tula-amsterdam.nl

Privacy & persoonsgegevens

TULA bewaart alleen persoonsgegevens die nodig zijn om een account aan te maken in het reserveringssysteem Fitmanager. Dit zijn: naam en mailadres. In het geval van members waarvan de betaling per automatisch incasso gaat bewaart Fitmanager de bankgegevens. Als sporter kun je er zelf voor kiezen om meer informatie in je account op te nemen.

De bewaarde gegevens worden in geen enkel geval gedeeld met derde partijen.

Wanneer iemand zes maanden niet actief is geweest bij TULA wordt zijn/haar account verwijderd. Op verzoek kunnen we een account eerder verwijderen.